Tahun 2012, permulaan baru untuk semua :)

03 January 2012


Salam readers, 


Alhamdulillah Syukur pada Allah s.w.t, kita semua masih diberi kesempatan 
dan dipanjangkan umur untuk melangkah ke Tahun Baru 2012. 
Sedar tak sedar dah 3 hari berlalu kan? 

Dan Alhamdulillah juga, Zaiful a.k.a En Tunang dah beransur pulih.
Dah dibenarkan keluar dari wad minggu lepas. 
Setakat ni Alhamdulillah, tak ada simptom2 macam sebelum sakit hari tu.
Doktor tak dapat lagi nak kesan sakit apa yang menyebabkan Zaiful 
bleeding dengan banyaknya waktu jatuh sakit hari tu. 

Doa Sue, Moga Allah beri kesihatan pada Zaiful dan kita semua sempena tahun baru ini.
Dan semoga perjalanan kami menjadi "Kekasih Halal" dipermudahkan Allah Taala :)

Buat kawan-kawan, readers, followers, silent readers, terima kasih yang tak terhingga atas doa kalian untuk kami. Hanya Allah yang mampu membalas semunya.. 

    
 P/s: Maafkan  Sue ya sebab dah lama tak berhapdet blog ni. Banyak sangat komitmen yang mencemburui.. Insya Allah Sue akan cuba sedaya upaya ambil masa untuk update blog dan berkongsi idea dengan semua ya. Thanks for your support guys! :)



2 lovely comments ♥:

  1. izaFiza said...:

    semoga tunang cepat sembuh.=)

    cepat join contest iza!!=)

  1. tQ iza:) tgh cari pic yg seswai ne.. xjumpe2 lagi.. eheheh btw, thxs 4 dropping by! ;)

Post a Comment

Apa kata mereka??

Followers

 
U, Me & Our Life Journey © 2011 | Designed by Interline Cruises, in collaboration with Interline Discounts, Travel Tips and Movie Tickets