Promosi Premium Beautiful bakal berakhir!

15 May 2012

Salam semua :)

So how are u today? Hebat?? Tak hebat?? Hahaha.. Biasalah tu kan.. dah masuk hari ke-2 bekerja memang macam tu..
Semangat siki-sikit berkurang.. Biasa.. Benda tu semua biasa.. It's just normal omputeh kate.. eceh! :D

Ok la dari melayan boring tu meh tgok ni, the another testimoni i got on Premium Beautiful user!
Look what i found! Adoiih.. jeles i.. (T_T)


This is salha zain lepas bersalin okehhh.. dah dapat semula her perfect cut! 

But it's ok.. Sesapa saje pun boleh dapat ur purfect cut like her, up to 5XL! Tak kira la u anak dara, dah kahwin or dah bersalin. PB is for all kind of people! 
Lelaki atau perempuan. Lelaki pun boleh pakai?? 
Hoyeah??


 See?? Lelaki pun boleh pakai PB Waist Nipper!
Waist nipper boleh didapati dengan harga:

Small - RM 676
Large - RM743
XLarge - RM840

Other than that is, u all boleh dapatkan pb dengan mudah walaupun takde cash dalam tangan sebab Sue dah bagi cara dia cemana kan? Sesape yang belum baca tu beleh refer entri ni.So u all takkan kecewa lagi untuk dapatkan korset idaman u all..hehehe

Kalau tak yakin yang korset ni boleh muat smpai size 7XL, you can see here

Before


After few months of wearing PB
 see the different??

So here nak bgtau jugak yang promosi Premium Beautiful sempena Mother's Day dan Teachers's Day bakal berakhir!!!

Tinggal 2 hari je lagi, hari ni dan esok ye! 
So esok, 16/5/2012 officially promotion for Premium Beautiful akan closed @ 12am.

So guys!
Jangan tunggu lagi. Tinggal beberapa jam saje lagi ni. Premium Beautiful ni dah macam hot selling cakes dah. Hari-hari ada permintaan. 
Dan yang tinggal on hand hanya 30% saje lagi.
Tak banyak dah. And boleh habis bila-bila masa saje ye.
So, sapa2 yang nak booking or whatsoever, cpt2 contact me (u know where to find my number kan ;)) or kalau xde credit u still can reach me thru e-mail @ suriyanibasri@gmail.com.

Kalau  malu, u still can pakai nama samaran. I don't bite occay! ;)

Free gifts still available ye! Dun worry, u still can have the discount more than RM300! Yes plus the free gifts!

FREE fitting, FREE DELIVERY, FREE Gifts!
And Many MORE ;)


COntact me for details,

Sue
0132-5959600
suriyanibasri@gmail.com


0 lovely comments ♥:

Post a Comment

Apa kata mereka??

Followers

 
U, Me & Our Life Journey © 2011 | Designed by Interline Cruises, in collaboration with Interline Discounts, Travel Tips and Movie Tickets