Marine essence beauty bar ready stock AVAILABLE ! Yeay ! :)

24 August 2013


Assalam.. 

Marine Essence Beauty Bar dah restock!

Yup memang tu lah berita yang ditunggu oleh ramai peminat
Marine Essence Beauty Bar ni..

Sales memang macam pisang goreng! too hottt! :)


Restock banyak terus sbb tak nak customer tggu lama! :)

So guys, yang masih baru atau baru je menjumpai blog saya, mesti tertanya- tanya ape benda Marine Essence Beauty Bar ni sampai ramai sangat yang nak??

Ok lah, meh kite tgk penerangan serba ringkas ni:

sabun ketiak??? kekeke.. :D
Meh tengok penerangan lain pulak


Mencerahkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit yang baru, seterusnya menyingkirkan sel kulit yang lama. Tu yang boleh dapat ketiak cerah tu! ;)

Tak faham??
Ok jom tengok gambar ni

masalah ketiak  gelap dan jerawat belakang badan?? Jom try Marine Essence Beauty Bar! :)

Lelaki pun sesuai pakai Marine Essence Beauty Bar ni! yeayyy! :)

Siapa lagi yang boleh pakai??


Bakal pengantin! Jom dapatkan kulit mulus, dan bebas jerawat di hari istimewa anda :)
Jom jom jom dapatkan Marine Essence Beauty Bar sebelum stok habis!
Sebelum ni memang cepat sangat habis yee.. Sebab ramai yang dah menyedari keberkesanan sabun ni.

tengok tu sekali grab berkotak-kotak ! :)
 
Belum betul-betul percaya?

Meh nak up testimoni


nexttt..

Sape yang berkulit sensitif pun sesuai :)
More testimoni?

Meh bace reramai kat sini ye

Harga??

Hanya RM100/ kotak (Ada 3 bar sekotak)
1 bar RM40 sahaja 
*POSTAGE PERCUMA =)
Jom sape-sape nak beli sabun ajaib ni boleh 


PM/Sms:

Suriyani Basri
012-5959600
suriyanibasri@gmail.com 

:)


0 lovely comments ♥:

Post a Comment

Apa kata mereka??

Followers

 
U, Me & Our Life Journey © 2011 | Designed by Interline Cruises, in collaboration with Interline Discounts, Travel Tips and Movie Tickets