Another Testimoni of Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

24 July 2013

My BFF & Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) 

source

Kisah ringkasnya begini,
the day before Ramadhan, my best friend - Nicky called me ask how good Bio Velocity Sleep Mate yang selalu saya post2 kat FB, Instagram and blog nih.
On the phone, Nicky story mory sikit lah beberapa problem yang dia hadapi.
Saya pun kata let's meet up!

Lepas dengar explaination pasal kebaikan BVSM nih, Nicky tak tunggu2 lagi terus 'sambar' satu bawak balik. Sebelum balik kami sempat wish each other selamat bersahur...hehehe.
Dengan tidak disangka-sangka. First day morning, buka jek FB suprise tengok status dia. Owww,,,terharu. Only on 1st day dah banyak membantu dia.

1. Energy level up
2. Kaki kurang sakit
3. Suami juga dapat manafaat (sebab pelapik size queen, sekatil dapat merasa..ahaks)


 2nd day after tidur atas pelapik tilam yang superb nih ...

1. Tidur lena
2. Badan rasa ringan & easy move
3. Enjoy QUALITY SLEEP


Wahhh...untuk 3rd day, slowly banyak problem yang settle.
Baca sendiri la. Malu nak cite...hehehe


After a week, her status in FB is like a BIG summary gituhhh. Now from user become my biz partner. Good job Nicky. Anyone yang nak dengar pengalaman terus dari Nicky can whatapps her at 019 7151203.
1. Baby pun dapat tidur lena
2. Asthma berkurangan
Radiasi keliling kita melemah kan kita sebenornye... 


   
Ok. Now turn to soalan biasa. Berapa harga?
No hidden price. RM 1288 per unit.
Mahal? Ermm..rase nye gajet yang bagi radiasi kat badan kita yang buat anda letih dan
 lemah tuh lagi mahal kot...opsss.
INGAT!
Kesihatan kita adalah untuk masa depan keluarga kita.
Jangan mudah berkira untuk menjadi sihat.
Lebih baik mencegah dari mengubatikan?
Kalau teringin nak pakai tapi takde CASH atau CREDIT CARD, kita masih boleh bincang.
Mari berpuasa dan beraya dengan sihat!

Call / Whatapps / SMS / Emial me
Suriyani Basri

012-5959600



0 lovely comments ♥:

Post a Comment

Apa kata mereka??

Followers

 
U, Me & Our Life Journey © 2011 | Designed by Interline Cruises, in collaboration with Interline Discounts, Travel Tips and Movie Tickets