Marine Essence Liquid & Marine Essence Shampoo

18 July 2013

Salam semua..

Nah, cuma nak tepek ni je


Marine Essence Body Wash a.k.a Marine Essence Beauty Liquid
dan juga Marine Essence Shampoo.


2 produk yang memang hot macam pisang goreng panas! Haih bulan pose ni sebut pula pisang goreng panas ye.. hew..hew..

So, ape yang bestnye produk baru ni??

Marine Essence Body Wash ni sebenarnye sama dengan Marine Essence Bar, tapi yang bezanya ialah Marine Essence Body Wash adalah dalam bentuk cecair (liquid).

Kalau ada yang tak tau marine Essence Beauty Bar tu ape, boleh klik sini.

Marine Essence Liquid ni lebih mudah digunakan, tinggal tuang je, lebih banyak (250ml) dan lebih MURAH!!

What?? Lebih murah?? 

Yesss!! 

1 botol = RM 33 sahaja ( Beauty bar = RM35/seketul)

Lebih banyak??

Yuppp!!

1 botol = 250 ml (Beauty Bar = 100g /100ml shj)

Lebih mudah??

Of course lah! Tinggal tuang jeee... xyah nak potong2 dan letak dalam bekas lain sebab dah siap dengan botol ni :)


 Stok terhad tau!. Memang sangat cepat habis. Berderu-deru sms/ call bertanyakan body wash ni sebab lebih murah, banyak dan senang nak pakai.


Yang kiri adalah marine essence shampoo(pink line), yang kanan marine essence body wash (liquid)-yellow line


Sesiapa yang ada masalah kelemumur, kulit kepala gata-gatal, rambut gugur, rambut kering,rambut rosak sbb selalu diwarnakan, memang patut cuba Marine Essence Shampoo. Sebab kandungannya yang ada Bamboo Salt (Garam Buluh) memberi rasa segar pada kulit kepala disamping menghilangkan masalah-masalah rambut yang kronik! 

Boleh dipakai oleh perempuan,lelaki dan juga kanak-kanak. Sangat selamat sebab tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti SLS( Sodium Lauryl Sulfate) dan paraben (paraben ni boleh menyebabkan kanser tau! scaryyy :( )


klik untuk besarkan :)

klik untuk besarkan :)
Jom dapatkan satu untuk anda & keluarga..
Insya Allah tak rugi :)
Nak g pejabat pos ni,

Kbai! :)


Marine Essence Liquid
RM40/botol

Marine Essence Shampoo
Rm40/botol

*FREE Postage

Order??

Call/ SMS/whatsapp: 012-5959600
suriyanibasri@gmail.com 

 testimoni??
klik sini

0 lovely comments ♥:

Post a Comment

Apa kata mereka??

Followers

 
U, Me & Our Life Journey © 2011 | Designed by Interline Cruises, in collaboration with Interline Discounts, Travel Tips and Movie Tickets